fredag 9 oktober 2009

En bok bland alla andra böcker.....

Igår när ishockeyn gick som bäst på tv.. plockade jag fram min pyssellåda..igen:)..Den här gången blev det en liten bok .
Boken fick samma slags tyg och tryck som tändsticksaskarna, limmade även dit en linnefärgad spets runt bilden. Tycker oblekt linnetyg är vackert..och användbart till mycket..inte bara till kuddar och dukar...
Boken ska jag ha själv den här gången..och blir en IDÈBOK & inspirationsbok ....har sen tidigare två överfulla böcker ..lite större och med vita linjerade sidor...Innehåller bilder..texter..krumelurer.. ..en massa ideér helt enkelt.. Nu tyckte jag det vore lite roligt att låta boken få ligga framme....en bok bland alla andra böcker.. som man..(läs JAG:) dessutom får skriva och rita i.. Om den sen är "vacker"!! att se på, så blir det samtidigt ett litet stilleben..en snygg penna ska får ligga jämte den..
Ett tunt hampasnöre knöt jag fast upptill och med en pytteliten nyckel som "bokmärke"...**
**
**
Japp nu är det helg ..igen..på något vis så försvinner veckorna väldigt fort..inte hinner man allt det där tänkta..men...Vad gör väl det...om hundra år..INGENTING..
**
**
Nu har jag precis kommit hem från Karlstadresan dit jag for för att hämta Isak..Innan dess skulle jag "springa" lite i några butiker..vid infarten till Karlstad..ringde sonen min och sa...Isaks fröken ringde nyss från skolan....Isak ligger på soffan i mysrummet och har feber..stackarn..Pappa långt bort...därav att jag ska passa Isak...bara för mej att skippa butikerna det..inte vill jag att en liten sjuk kille ska ligga och vänta på att få åka hem..butikerna är kvar och förmodligen sakerna som jag skulle ha ..en stämpelsats på Claes Olsson till min GRANNE ...lamptillbehör till min lilla 11 cm stora pärllampa..men som sagt..det är bättre att ta hand om lillgrabben..NU ska vi pyssla han och jag..MEN DET BLIR MED LEGO ...:)..
**
**
Ha de gôtt.. och trevlig helg...
**
**
♥....Pia
Ps...naturligtvis så kommer det att bli en ....(läs många ) små böcker till försäljning i bl.a Pysselskåpet OCH till julmarknaderna.....en "liten" sändning med material (böcker) från Prick i Form kom på posten idag...yiiippie..nu är hockeykvällarna räddade:)..ds.

9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vacker bok du skapat!

Kram Maud

Kamomilla sa...

Vilken fin idebok och bokmärket är ju en fin ide´!

Pillargontanten sa...

Du är otrolig du Pia :O) Gött för lilla Isak att få va hos Farmor ett tag, speciellt när man är sjuk :O)
Ha en härlig helg!

essemia sa...

Vilka fina böcker du gör. Blir riktigt avundsjuk.
Och så kul med killarna på besök. Hoppas dom gör dig riktigt trött, hihi.
Ha en fortsatt bra dag.
kram Elzie

Pirre sa...

Hej Pia!
Kul att höra ifrån dig, ja det har ramlat in en massa saker som är lite mysiga! Tack för din kommentar. ja o jisses vad jag är galen i "junk", tänk att få åka till usa och gå på alla marknader där skulle nog ha tonvis med konteinrar med mig hem!
Kram och trevlig fortsättning på helgen, Pirjo!

Anki sa...

Jädrans vad fin den lilla boken blev, den lilla nyckeln var verkligen pricken över i...Såna böcker skulle jag behöva, här ligger det lappar överallt med tips och ideér, hmm...det är ett elände när jag ska ha nåt, hihi...
Tinnitus, inte alls roligt! Har ett ex som har det, fast han var ju inte rolig annars heller om man säger så!
Tråkigt med lillkillen, inge bra med feber...hoppas han kryar på sig snabbt!
Fast det är ju ganska skoj att pyssla lego *ler*

Goa kramen! Anki

Annika sa...

Vilken fin bok du gjort! Klart lillkillen går före de ack så roliga butikerna! Hoppas det blev kreativt legopyssel!

Kram Annika.

Nordingården sa...

Hej Pia, detta blev RIKTIGT snyggt, vilken bok, som ny, fast gammal menar jag: ) Läckert! Mari.

Rhodin sa...

Älskar den boken. Alldeles underbar!!!
Kram Terese