lördag 5 september 2009

Regnet öste ner..men ..

...inne i Gamla Pappersbruket där vi stod och sålde vårt pyssel & bak..var det torrt ! Vi, de tre mest pysseltokiga som fanns inne i det gamla huset intog "vårt hörn" som vi hade vid julmarknaden och belamrade både det gamla slagbordet samt ett bord till. VI hade lite grejer i år med. Förra hösten stod vi utanför bruket och hade ett slags tält. Det regnade då med ...OCH försäkerhets skull valde vi att stå inomhus i år ..Vilken tur... regnet öste ner i stort sett hela dagen, men vi var glada ..torra och inte frös vi heller:)...En fullträff, för det är även en mysig plats att stå på... ..Nu blev mina bilder inget vidare ..men man ser ändå lite av hur det såg ut..Bättre bilder har SARA tagit..HÄR ser ni hennes bilder
...ooooopps..vem kikar upp här då ?..precis när det säger KLICK..Klicka på bilden du med, så ser du ett par ögon ...en rufsig frisyr..det är den tredje av oss..
.....Här en lite suddig bild igen..visar vad SARA pysslat med bl.a..en massa smycken..Hon gjorde även vackra kransar och borddekorationer ..i höstliga färger..
..Anna , hon med ÖGONEN..:) har ernstat till det med jättefina ljuslyktor för vägg. OM någon är intresserad ..tar hon upp beställningar....Den här gillade jag..med ett hjärta som dekoration...
..Här en ljusllykta med plexiglas fastskruvad och som dekoration ett blad bakom ..det går att sätta dit vad som helst...en bild på någon kär person.....På andra ljuslyktor har "ANNA" textat ..ex. Carpe diem...Livslust... Glädje...Osv..det går att få vilket ord som helst..
Ja , det var en del av våra grejer..vi sålde bra....skorporna, Lavendel och Kardemumma....sålde superbra..som smör i solsken:).. Även mârtensgodiset..En del pyssel gick hem..en del pyssel gick inte hem..som mina Canvastavlor :( ..de kommer jag att "lägga ut till försäljning" på min pysselblogg...kanske får jag bättre napp där :)....
**
EN mycket trevlig och rolig dag...mycket folk, trots regnet..många nya bekantskaper som man träffar.. och en del "gamla"bekantskaper..jobbarkompisar förstås..kom för att handla av oss..självklart även våra mammor..alla tre!!! En och annan bloggare träffade vi med..HANNE från Norge..en trevlig & glad bloggare som jag ofta kikar in hos, för att se hennes underbara kort..en trevlig och glad tjej ..visade det sej var i verkligheten med:)..
Nu är det snart sen kväll och en ny dag väntar på mej ..vi kanske ses DÅ..där i BRÔNSKE....
...♥...Pia...

11 kommentarer:

Annika sa...

Tråkigt att ni fick så taskigt väder... men det verkar ju gått bra ändå...:) mycket fint på bordet ser jag.... tror vår lappkompis från mässan i Koppom var där.... ni får ha lycka till i dag också då o vi får hoppas det håller uppe litegrann iaf..... där ni står är ju perfekt... myyysigt.... Kram Annika

Pillargontanten sa...

Åh, jag hade velat va där, men tiden räcker tyvärr inte till....

Hannis sa...

Fanns mycket fint på erat bord!
Det är sånt där man vill se på marknader,egenskapade hant och konstverk.

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon, ja du är väl i full fart nu till Brunskog. Ser så mysigt ut på och runt erat bord. Din pysselblogg ska jag besöka, hittade ingen än, men det har du väl inte hunnit. Och idag kanske du säljer tavlorna. Lycka till
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Rummet för välbefinnande sa...

Suck, jag kom ju aldrig iväg igår...... Men, det kommer fler tillfällen. Vad kul att ni sålde bra och så fick du ju träffa Hanne också! Visst är hon väl härlig!
Ha en bra dag!
Kram Mia

här är gudagott att vara sa...

Vad det ser mysigt ut trots att regnet öste ner.
Mycket fint på borden.
Vad ni är duktiga.
Haregott!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå Pia, åh så mysig marknad! Jag älskar marknaden, så mycket vackra ting, va kul ni måset ha haft!
Hösthälsn fr Mari, fd Guldkant på Livet

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fint det ser ut, vad snyggt och inbjudande ni har dukat upp allting..ni är ju proffs !!
Kan förstå att ni fick sälja bra..
ha nu en toppen Söndag
Kraam Anette

Birgitta sa...

Hej! Skönt att ni fick lite bättre väder idag. Det är aldrig roligt när regnet öser ner. Det kvittar vad man gör. Ja, koka lingonsylt går ju bra som jag gjorde igår.
Hoppas att det gått hyfsat med försäljningen iaf. Skorporna förstår jag hade åtgång. Allt som går att äta brukar sälja bra.
Ha en mysig kväll nu.
Kramisar Birgitta

Marianne sa...

När jag skriver detta är det söndag kväll och jag kan undra om du orkar fram till datorn ikväll. Vet att man blir trött även om det är roligt. Förstår att skorporna gick braför det är liksom "inne" med skorpor. Jag har införskaffat ljushållare nu så snart blir det ljusstakefat här i söder också. Är nyfiken på vad du använder till dina vita små skyltar???? Svara inte om du inte vill bli liftad för jag knycket hej vilt :) Sååååå nu väntar jag på flera tips. Snart är det ju jul!?

Hanne sa...

Hei Pia! Takk for sist! Det var så koselig å hilse på deg på lørdag! Så mye fint du hadde laget! Jeg setter bolledeig i morgen så jeg kan få fyllt posene mine!

Vi sees sikkert en annen gang også!
Klem Hanne