tisdag 7 april 2009

Kils bredaste leende...

..ja, det INTE JAG som har det gladaste & bredaste leendet i Kil :) förövrigt så bor jag inte i Kil heller :)...men följ med så ska ni få träffa DEN som har det.... ..Kliv på vettja.....Här inne huserar hon....i en underbar & mysig inredningsbutik som heter ÄNGLARUM finns så klart då i KIL....men vi backar liiite...dagen min, började INTE där hos Mia..näää.....utan....jag GJORDE så att säga STAN riktigt ordentligt....det var min "lediga dag" OCH bara roligt inbokat..fast ska jag vara ärlig..och de ska man:)..så var utflyktsdagen inte bokad för butiksbesök enbart..nej.. det var ett sjukhusbesök först..ni vet sånt där som man bara måste göra..(mammografi:)..Ja det var snabbt överstökat..kom in före innan jag skulle in!!...OCH kom ut innan jag skulle in...
..Nåväl..en tur till Ikea ..en kasse med.."onödiga" prylar......toaborstar..diskborstar..kaffemuggar..billiga :).....skohorn...ni vet det där som ser ut som en orm!!....osv.."bara onödiga prylar....
*
((..Visst var det en underbar "liten" sak här på bilden..en "provdocka" i rostig fil de fer??..eller vad säger man:))
*
Sen bar det iväg till en inredningbutik inne i Karlstad..där har jag varit flera gånger:)..Noll 54..en tur runt i butiken och huvudet fullt av vill ha grejer..köpte dock "bara" två saker....träffade trevliga MiaMaria och fick en pratstund med henne..Eva-Karin var inte där just för tillfället...utan skulle byta av MiaMaria senare.......Men nu då....
....Ja, aaahhh..ser ni den fina häftiga...annorlunda..gamla DISKBÄNKEN som jag skulle kunna tänka mej att ha här hemma...men den är nog inte till salu:)..Mia hade köpt den hos Himlarum med bloggen Himlarum..
..Påsken hade smygit in lite här & där hos Änglarum oxå..dessa äggen var nydeliga...
..en sak till som var gammal och häftig ..ett loppisfynd, sa Mia..som hon "trätt" med linsnöre och och så hade vi gjort en liten torkvinda (hej & hå med farbror frej dök upp i huvudet nu:)
..Mina köp då..jag fick faktiskt begränsa mej...:)..det blev några saker..Bokstäver..P och I men A var slut..den kommer så småningom in igen..P som i Pia ..I som i Isak...A som i Alex...och alla heter vi..någonting på A i efternamn...:)
*
Ett litet hjärta..vad annars....i betong eller nåt liknade...en "rostig" sak.. till en blomkruka eller nåt??...ett hjärta på den oxå..OCH så stoppade Mia ner något lite bonusgott (ligger utom räckhåll ser ni:) till mej..JAG FÅR SNART BÖRJA ÄTA GODIS IGEN:)..påsken närmar sej....Mer saker kommer jag visa nån annan dag..när bloggtorkan slår till!!
..Och så har vi bredaste leendet själv..Mia ..ta nu och kila inom hennes butik Änglarum om ni har vägarna förbi..eller ta en titt i hennes blogg..Rummet för välbefinnande..hon skriver såå härligt:)
*
.....Ja det var väl allt för idag..jo..en sak till jag träffade "nästan"på fler bloggare idag..en man som var inom butiken till Mia.... hans fru Pia..hade visst en blogg :) OCH en Inredningsbutik i Torsby!!!!.. Nästa anhalt kanske.. sen missade jag visst Hanne..med de mest otroliga kort som jag har blivit alldeles frälst i..kika in HÄR.....men nu då..Jo MiaMaria..har oxå en blogg:)..HÄR och Eva-Karin ...HÄR..men NU DÅ..är det väl slut..ja jag tror det..for hem med oick och pack..när jag hämtat upp mor min i Kil som jag "lämnat" av hos "mostra" i Kil..Mona..:)..
*
Ha de..så.. GÔTT ....PIA ♥
pss....idag är det "VITA TISDAG"....

13 kommentarer:

Marianne sa...

Ja, nu går även jag och väntar på kallelse till mamografi. Fyller ju 50 snart och då är det väl dags.
Kul med en Karlstatur ibland. Ska nog bli en tur för mig och dotera nästa vecka. Hon tar studenten i juni och det är mycket som ska fixas. Du har inga planer att åka dit den veckan?!

Rummet för välbefinnande sa...

Men, härliga Pia....
Jag tackar och bugar för alla fina ord och så himla kul att se alla bilder..... Du är allt för go du*ler*.
Tänk så glad jag är att du kikade in och vi behöver absolut få till en liten träff tycker jag minsann. En värmländsk bloggträff, eller hur?!
Är det ok om jag sparar bilderna som du tagit? Det är så himla kul att ha kvar som minne..
Nej, vet du - nu ska jag ta och packa ihop mina saker och gå hem tror jag. Har jobbat ända till nu och jag kom imorse så nu är ögonen sömniga kan jag lova....
Lägg nu chokladen på behörigt avstånd "fniss"
Många många kramar till dig från Kils egen "farbror Frej" hi hi

Noll54/Eva-Karin sa...

Du är väl för söt!!!!
Vad synd att jag inte hade kommit till butiken när du var där,,,,kom tom. försent idag,,,men du fick träffa MiaMaria, visst är det en gullig tjej! Jag är såå glad att jag har henne!
Hoppas du haft en skön shopping-dag!
Och samtidigt vill jag önska dej en riktigt GLAD-PÅSK med massor av godis och sol!

Kram E-K/noll54

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det känns som man är tillbaka i Kil. Visst är det en mysig affär, och Mia, en urgullig tjej. Du verkar ha fyndat en hel del på en dag. Och bokstaven A, den tar slut fort fort.. Jättekul och se dina bilder
Ha en bra onsdag
Kram till dig
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Åhhh, så du har varit till Mias underbara butik..åhhh vad roligt, du har så nära till alla..lyllos du..
Och vilka underbart fina saker du köpte..vad härligt med en ledig dag och bara få strosa runt..
Ha det gott
Kraam Anette

VACKRA hem & interiör sa...

Hej Pia!
Det känns nästan som jag träffat Dig också! Synd du inte hann med en tur "up-north". Jag skrattade gott när min man ringde och sa att han träffat "vardagsrummet", hi,hi,hi... fast han har ju börjat förstå den "här" världen lite nu. Det var ju faktiskt rätt festligt. Nu måste jag nog pallra mig iväg till jobbet.
Ha en riktigt nydelig och koselig påsk! Om det kan locka så har vi en mysig konstrunda här "uppe" i helgen.
Kram Pia

Rummet för välbefinnande sa...

Åhhh, vilken sköning du är alltså Pia! Tänk så lyckligt lottad jag känner mig som fått möjligheten att träffa så många goa människor....
Tack för att jag får använda korten, blir jätteglad för det.
Det där med minnet behöver du inte bekymra dig om ett dugg - vet precis hur det är....
Det är spärrvit, så du kom ihåg helt rätt förstår du.
Stor påskkram till dig nu!
Mia

spetsar och änglar sa...

Vackra bilder du visar.
Och så många fina saker du fick med dig hem :)

Ha en underbar påsk
Kram
Heléne

Himlarum sa...

Hej Pia!
Jag fick tips av Änglarums-Mia om att du hade skrivit så fint om både henne och den gamla diskbänken från mig/himlarum så jag blev nyfiken och måste kika in till dig! Jättekul att få se din fina blogg!!!
Tack för de rara orden!

Ha nu en underbar påsk!!!
Kram
Ann-Helen

Jonna sa...

Hej! ville bara säga att du har en jätte fin blogg! och en jätte fin inrednings stil! vart får du din insperation ifrån? Glad påsk!

MiaMaria sa...

Hej Pia!

Vilket fartfyllt inlägg med massor av tips!!!!!Kanske ska ta en tur till kil....ser ju så läckert ut hos Mia......

Hos Pia har jag varit ett antal gånger där finns också en massa härliga saker och Pia är så go.....såklart att du ska bege dig till lilla Torsby....

Kul att få träffa på dig igen...

Må så gott och ha det så skönt i påsk!!
MiaMaria

Elzie sa...

Vilka härliga butiker det finns på alla håll - utom här!! Söker med ljus och lykta efter en i min stad men har fortfarande inte hittat någon.
Den där fil-de-fer dockan var jättefin, lite dyr för min plånbok just nu bara, ha, ha.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Pillargontanten sa...

Låter som en helt underbar dag tycker jag!
Lite avundsjuk är jag...
Ha en alldeles underbar påsk, med mycket godis!