torsdag 12 februari 2009

Usch ...idag vill varken datorn ...

eller blogger göra mej tillags.....Picnikprogrammet ville inte heller..och inte kunde jag spara några bilder..jo..EN bild..den som syns här......När det krånglar med tekniska prylar..då blir man lätt frustrerad...ideligen så "ploppar & hoppar" det upp en liten enveten ruta som retsamt säger till mej ...en webbsida vill öppna bla..bla ..blaa ....***tillåts ..tillåts inte..***...grrrr.. ..Nu struntar jag i eländet och visar den endaste bilden...Men den visar VAD JAG kan göra istället....nämligen LÄSA ...och bläddra i vackra böcker..Har fått låna av en kollega..två härliga böcker..den ena heter LANTLIF och den andra heter DEN SVENSKA TRADITIONEN...jättemycket fint att titta och läsa om i de böckerna..sist men inte minst har jag äntligen fått min tidning..Jeanne d´Arc Living Magasinet....kvällen är räddad..tack Mia på hem t gårn.. som fixade att jag fick den till mej idag:)....Nu kryper jag ner i sängen och läser..bläddrar ..inspireras OCH njuter av alla vackra härliga bilder..sov gott.. ..här ska minsann drömmas om ...inredning..vita möbler..fransk/dansk lantstil..jo, en och annan industristil....låter sej nog drömmas om.... ♥..PIA

7 kommentarer:

Viola sa...

Nattugglan VIOLA här, bloggger har krånglat hela dagen tycker jag, ibland har ma´n inte fått upp bilderna på bloggen....vit ruta med x i har jag sett massor av utav idag, härlig läsning du har, visst är tidningen helt ljuvlig och farlig, sätter igång tankearbete igen..ha en skön fredag, kram

ÄnglarumsMia sa...

Ja, ibland får sig tålamodet en rejäl prövning.....
Sån himla tur att du hade tidningen som låg där och lockade och pockade - för när man bläddrar i den så finns det en viss tendens att allt annat bara försvinner bort för en stund.
Hoppas du haft ljuvliga, vita, lantlivsdrömmar inatt *ler*
Godnattkram från Mia

Sara sa...

Jo, du.. Håller med.. Man blir tokig när det inte funkar.. Vi har en dator som kan vara så seg ibland och jag blir så frustrerad!

Ha en bra dag!
Kram

LantlivsAnette sa...

Gomorron Pia !!
Åhh så fint och städat du har i din fina vita hylla nu !!
Och jaa, visst är mna ju beroende av alla dessa tidningar...den senaste som du fick tag i det är den allra bästa tycker jag !
Jahapp, då var det Fredag igen...veckorna bara springer iväg...hoppas det går fort nu till April och våren..
Gillar du semlor ? jag är tokig i dom, så det blir nog en idag..kika inne hos mig, jag bjuder dig på en idag om du vill..;)
Ha det så bra
Kraam Anette
P.s Nisse och Selma kan ju få lite grädde, det gillar Nisse

Hannis sa...

Vad fin hyllan blev!!
Och en massa härliga böcker i blir ju pricken över i.

Försökte lägga in inlägg hela kvällen i går men det ville inte funka.
Kan ju bli irriterad för mindre=))

Hoppas att du drömde vackra drömmar!

Kram Hannis

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej Pia!
Jag har nog rört till det lite. Hur som helst så ser det ut som om du har tre (3) bloggar igång samtidigt. När man klickar på min profil så står det att du har:
"Hemtrevligt", "Vardagsrummet" och "Pysselskåpet"...

Hur som helst så är det kul att du besökt min sida och att jag hittade din.
Ha en bra helg!
Maria

Moderncountry sa...

Hei snille gode Pia!

Takk for hilsen!
Jo det var en stund siden, for oss begge. Vi bare sitter og pyssler du og jeg tror jeg ;) Og det blir ikke mange dagene i uken jeg smyger meg inn her og der. Men godt å hilse på av og til og kanskje spesiellt før Valentine. Hør du, jeg elsker også bøker. Denne fine boken Lantliv har jeg tidligere sett hos Anette og tenkte da at den må jeg bare skaffe meg. Litt moro at den har samme navn som bloggen hennes.
Klart man blir arg når ting ikke funker, og spesiell hvis man har en hel del interessant og dele. Men vi venter jo. Håper du får en herlig helg, ha det så godt Pia, hold deg godt og varm!

Varm klem
Aina