lördag 13 december 2008

Santa lucia..här kommer Pia.....

..nää, inte riktigt:)..Den här bilden är säkert nåt ni känner igen..Carl Larssons Lucia..den är fin och stämningsfull tycker jag..... Hoppas ni har eller kommer få en trevlig luciadag...själv tror jag att det kanske kommer en liten stjärngosse till oss:)... Nu blir det en långpromenad med den lilla vita hunden min..hon har fått stå ut med det mesta genom sina år...Selma har varit både lucia och tärna..till och med tomteflicka..se förra årets julinlägg:).. I år "slipper" hon .... Nu är det stora kliv framåt känns det som..åååå allt som ska göras... man kan lätt bli lite stressad..får ta några djupa andetag emellanåt.... En promenad var det ja,... nu blir det till att klä på sej ordentligt..riktigt kallt ute..ganska mycket snö.... En riktigt mysig & trevlig lucia önskar jag er...
♥...PIA

13 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhhh Pia kom o lussa för mig..hii..hii..jag har inte sett ett endaste lusse tåg ännu..
Jag slog på Tv:n klockan åtta i morse, dukade kaffe brickan o allt..tjii fick jag då det hade varit redan klockan sju..
Här är det värsta snö ovädret...snön vräker ner..
Vi måste alltid skotta för lilla Nisse, han gillar inte då det kommer snö under magen..du skulle se mig, jag skottar för fulla muggar på gården, en ränna åt Nisse, han går bakom..fniss..
Ha en skön dag
Kraam Anette
P.s Pussa Selma från oss..

Jenny Oak Fae sa...

Fin bild..!

Ha en fin Lucia-dag du också!

Kram, Jenny

<3

Butik Östergården sa...

Ja vi kan inte glömma promenaden! Det ser våra håriga vänner till. Mina sitter och gnäller om jag inte har fått på mig kläder till kl nio. Så då är det bara att ta sig ut. Fast tur är väl det! Annars skulle inte jag få mycket motion. Skönt att det är vitt ute nu så de inte blir så smutsiga. Hoppas du får besök av en stjärngosse i dag nu då!
Mysig lucia helg!
Kram Helen

Lena sa...

Natten går tunga fjät...så tunga, så tunga!!! Nä...vi var och lussade för mormor...lillstumpan gillar inte sånna pådrag, att klä ut sig och sjunga...nä, det blir för pinsamt. Så kan det vara!! Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Dumpade henne där, for på stan och shoppade julklappar i långa banor. Det var skönt att få några gjort. Mötte upp rara Sara och fixade presenter till fröknarna på dagis...lite uppskattning ska de ju ha, självklart!!

Hoppas du haft en bra luciadag, full med stjärngossar...gubben har väl lussat för dig...i lussedräkt och strut...det skulle jag nästan vilja se, eller hur?? Ha det gott, igelkott!! // Anna ♥

Viola sa...

Så mysigt med snö när jag hälsar på dig, hoppas ni nu får en skön helg, är på landet och myser, många kramar VIOLA

Kamomilla sa...

Mmm. vad stämningsfullt.

Interiörboden sa...

Jätte fin bild! Man får en riktig varm känsla inombords, när man ser den!

Hoppas du också har haft en bra lucia-dag!
Själv har jag varit på lucia firande för mina två minsta systrar, som var tomtar :)
Helt underbart !!

Ha en bra kväll!

Kram Sandra

hemtrevnad marie sa...

Ja du Pia...den bilden är väl allra mest Lucia tycker jag...likaså Carl Larssons julbilder..de ÄR jul för mig!!
Å tänk att snön ligger kvar ännu...har dock hört att den ska bli borta te veckan...usch , man vill ju ha det vitt och vackert nu!
Hoppas du fick besök av små stjärngossar, det är ju väldigt mysigt!
Ha det gôtt så här på söndan..nu ska jag änteligen måla rullisar!
kram på dig!

Marianne sa...

Hej du!
Jag borde skaffa hund...kanske jag skulle ta mig ut lite mera då. men.. antagligen blev det Lennart, som redan är mager, som skulle få ta promenaderna. Jag kör med minsta morståndets lag.
Fin du var som lucia, skulle faktiskt kunnat vara du.
Ja, nu börjar stressen på riktigt men det är rätt behaglig stress tycker jag. Lyckost dig som får besök av en stjärngosse. Här har vi bara en lussekatt men hab ville inte lussa för oss. Ha det gott
Kram/Marianne

LantlivsAnette sa...

Hej Pia !
jag är på jobbet nu, men tassar in till dig en stund...
Vad fint du har på din blogg med små snöflingor som dalar ner..jag har sett att andra har det också..jag blir lite sugen på det jag med...hur gör man ?
Är det lätt att ta bort sen ?
Ha en fortsatt fin tredje advent..
Kraam Anette

Eva Agnes sa...

Hej Pia!
Inte märkte jag att det var Lucia i går. Inte en ljusdrottning i sikte på hela dagen. Min Tv var död. Försöktew knappa in Luciasånger på radion. Men de hade ingenting heller.
Oj, vilken kontrast till när jag var lärare och det stod luciatåg på trappan redan klockantre på morgonen. Och inte var alla precis nyktra heller. Men det var tider det.
Tur att du hade en Lucia på din blog annars hade jag inte fått se någon alls.
Kramar Eva Agnes

Vit Gladiolus sa...

Heeej!Du har som många andra snö i din blogg, jag har försökt att få till det men lyckas ej...hm
ska man inte ladda ner filen och sedan kopiera koden till..??? Skulle vara glad om du svarade! :)
kramsiar

Husbilsresan sa...

Vad du är duktig på att rimma =)Jag hade en mysig lucia-dag med lusse-fika i stugan med en massa vänner.....strålande solsken hade vi också och en massa gnistrande snö....så mysigt!!!!
Ha en skön vecka!
Kramiz/Gunn