fredag 14 november 2008

"Dâ â môrtt" ute nu....

...Ja, nu är det verkligen mörkt ute...inte mycket sol om dagarna..regn för det mesta.. men får jag bara sitta inne..i värmen ..njuta av en kopp te..och tända en massa levande ljus.....
..Ja, da gör dâ inge..itte ett endaste dugg..Fast liite synd om mej är de allt..Ja â nämligen litte förkyld.. ( med betoning på litte :)...Jobbar som ni vet på "dagis"..där hoppar bazzillerna jämnfota bland barnen..sen "hoppar" de över på oss fröknar....så nu har jag huvudvärk & sitter under en filt..men bloggar gör jag och pysslar lite gör jag med..SÅÅ sjuk, är jag inte:)
.. ..Ja, just det...pyssel var det..:)..nu kom jag in på det igen..hihi..ja i morgon blir det till att låta huvudvärken stanna hemma..för då ska det göras julgodis..som.....t.ex....knäck...chokladkola...pepparkakskola...och litte te (inte te utan till :)

...Mintkyssar..låter gott va?...Det blir det oxå....

....så kram på er alla ...och håll värmen ..tänd lite ljus och njuuuut..

♥... PIA

10 kommentarer:

Hannis sa...

Himmel vad du är kreativ!!
Vilka vackra kort!

Förstår att du hellre pysslar än kryssar*skrattar*
Det gör jag me!

Kram Hannis

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja här vilar inga ledsamheter...
Och kyssar...är ljuvliga ;)

Kram Viveka

Jema Rose sa...

Söta bilder..!

: )

Krya på dig!

Kram & trevlig helg!

Jenny

<3

Granne med Selma sa...

Jag ska också pyssla (som attan) i helgen. Ska vara med på en liten julvernissage nästa helg:-)

Sonen är också sjuk. Feber och influensa, sängliggande en vecka snart:-(

Önskar dig krya på dig
Kram sussie

Marianne sa...

Ja dessa bazzzillller, de virvlar ju även runt mig(eftersom jag har en liknande vardagsmiljö). Klarar oftast av dom utan att bli sjuk men inte alltid.Vi vuxna har ju en fri vilja att stanna hemma när vi känner oss dåliga men barnen dom ska iväg minsann. Så går det runt, runt......
Krya nu på dig så du får lite mer att sälja på julmarknaden.
Vart är det den är?

Älfgärdet sa...

Ja nu ä dä allt mörrtt i Värmlanns skogera :), & du pratar om julgodis... jag vill inte att det ska vara dags rektit än! Har så mycke som ska pyssles te inna jula.

Romantiska Hem sa...

Hejsan!
Javisst är det mysigt att få börja tända alla ljus i vintermörkret. Klart att du ska pöva Kanderade äpplen, det är inte så svårt och väldigt charmigt. Hoppas att din förkylning blir bättre. Ha en trevlig lördag! Kram Petra

Gårdsromantik sa...

Men så mycket gott du frestar med - bakning och närbesläktat är tyvärr inte min starka sida - gillar mer att destruera och bygga upp på nytt igen!


Underbara bilder - tryckte genast på save!

Krya på dig - jobbar också på skola så jag vet hur det är.

Kram Maud

Moderncountry sa...

Men du altså, så kreativ du er!! Ikke en eneste gang kommer jeg inn uten å bli Inspirert og glad av dine pyssler. Og hjertet i Ståltråd som brandt, ja da ble jeg imponert!!
Synd du ikke føler deg helt bra men er du like heldig som meg skinner solen også hos deg i dag. Ha det så godt i hlgen vennen og krya på dig!!

Pysselklem
Aina

Kamomilla sa...

Härliga kort!
jag förstår dig, i samma bransch är jag. fast vi har vattkoppor på gång nu så jag som haft det behöver inte vara rädd...

Krya på dig!