onsdag 25 juli 2007

Jag har sett bilder på den....

.....mest romantiska & vackraste TVÄTTSTUGA jag någonsin kommer att få se...tror jag....:)
Jag har tjuvlånat en bild på tvättmedelsburkarna i zink.....suck..som jag gärna vill ha...
Du som inte har varit inne hos Anette på Lantlif ta en titt ...NU....jag lovar att du blir inte besviken..snarare GRÖN:) eller som i det här fallet..VIT ....:)
*

5 kommentarer:

Hem & Harmoni sa...

Jo, jag har sett den. Helt underbar!
Man skulle ju kunna bosätta sig där... :)
Kram ~Marie~

LantlivsAnette sa...

Håå hå....nämen tänkte jag ...jag skulle ju till Pia !!Vad snäll du är som ger mig så mycket beröm...Tack snälla...du har rätt , jag har varit nästan hela dagen i tvättstugan..jag har även städat rummet som ligger intill och fixat mig en ordentlig sy plats där..har fotat så jag visar snart..Vet du det känns faktiskt som en dröm för mig..att efter 8 år i detta huset äntligen få så fint..jag är supernöjd..
Ränderna på tyget , dom måste man maskera en efter en med maskerings tejp..puhh..jag gör aldrig om det kan jag säga...men jag gjorde ändå det på rullgardinen också..får visa sen..På skåpet målade jag med en färg jag hittade i garaget,vanlig helt vit vattenbaserad färg,halvblank.Morgan har slängt burken så jag har inte kvar vilket märke det var..Tänk om du och din dotter hade kunnat komma hit på en kvälls fika så hade vi kunnat surra på om färger och inredning..det hade vart kul..roligt för henne nu med huset sitt och allt..Ha det gott..Kram Anette

LantlivsAnette sa...

Go morron Pia ! Jaa du..idag har jag lovat mina två flickor en shopping runda till Luleå..vet inte hur jag ska kunna slita mig från tvättstugan..nää..jag skämtar bara, det ska bli kul med en liten sväng..men i Luleå finns det inga fina inrednings affärer, bara såna där design butiker du vet..Men jag gillar ju att gå i affärer och Indiska finns ju där dom har en del mysiga saker och kläder.
Ha det gott i dag,jag lägger ut min rullgardin i morron..Kram Anette

Mia sa...

Vakkert var det, det er helt sikkert. Artig å se hva man kan gjøre med et vaskerom. Nydelige hjerter du har også sydd!

signe sa...

Jag är verkligen GRÖN av avund!!!..Det är den vackraste tvättstuga jag har sett! Helt underbar!...Vad är väl en bal på slottet??!! hrmph...Jag vill oxå ha en sån tvättstuga! :)