tisdag 19 juni 2007

Visst lönar det sej att blogga...

...iallafall när man oxå skriver i den
vad man önskar sej :) ...
*
...Ja, jag ska förklara mej...
Har ju mer eller mindre nästan tjatat om
att jag tycker glasklockor är så vackra!!
Vilket de ju ÄR! Så ..nu i lördags var jag hembjuden
till LENA (jobbar) kompisen. Hon bjöd på värsta
chokladbakelsen till fikat och sen fick jag ett
stort paket??? Varför då...nja det var ingen
50 årspresent sa hon...utan en PIA present...!!
I paketet var det en stor glasklocka, som hon
"läst" i min blogg att jag önskade mej:)
Den var från Fridas gård ......och jättefin...
Jaaaha.... så kan det gå...
när man skriver i det blå..:)
*

6 kommentarer:

moderncountry sa...

OJ da Pia, for en vakker gave! Såhelig du er da jo. Hehe, jeg må le litt og, for jeg har også tjatat om glassklokke. De er jo så vakre og tror det hadde blitt veldig dekorativt på mitt kjøkken. Nå er kjøkkenet mitt veldig lite og jeg har i grunnen ikke plass, men i mine drømmer, ja der er det alltid plass! Fniss..
Ha en god natt, kram ;)

LantlivsAnette sa...

Go morron ! Men gud vilken snäll jobbar kompis du har ! Henne ska du vara rädd om...hon heter Lena precis som min generösa kompis från Boden..hon som bakar så mycket...det är bara så synd att jag aldrig har tid att åka till henne...hon bor ca 15 mil härifrån och då blir det ju inte att man bara svänger förbi på en kaffe precis...Idag är det kallt här, solen skiner men sommarvärmen har försvunnit, hoppas att den kommer till Midsommar...vi ska till syrrans stuga då..ha det gött vi hörs Kram Anette

LantlivsAnette sa...

Äsch .. bara jag igen..glömde säga, har du köpt nya numret av Drömhem och Trädgård ? Jag köpte den igår..jättebra var den , också var det ett heminredningsrepotage hos några som hade jooo en Westie ...har du märkt att dom ofta är med i såna reportage,,eller är det vi som tänker på det som har samma hund ?

Lotten sa...

Men vilken snäll arbetskompis! En sådan skulle jag vilja ha;-) (jobbarkompis alltså!)

Anonym sa...

Är inte det det bästa med bloggen! Jag hoppas åtminstone det, får se senare i sommar då jag fyller 35 om ngn har uppfattat mina hintar...

Blomman för dagen sa...

Hej!
Vad lustigt...jag köpte mig en glaskupa och ett silver fat i dag på loppis=)Vet inte riktigt vad jag ska ha i den,men fint blir det.
Egentligen är det en ostkupa tror jag,men ska nog inte ha ost i den iallafall.Snäll kompis du har...ska du inte önska dig något mera??
Har man inte 3 önskningar*ler*/Karin