tisdag 12 juni 2007

Gjorde en beställning hos Anette...

...ni vet hon som bor så fint, i ett rött hus uppe i Kalix:)
Med en gullig glasveranda.. syr allt möjligt (volanger:) ...
röda och vita handdukar på alla bord, så vackra möbler så
man kunde storkna...ja hon har massor av fina "saker"
för hon har ju oxå en affär.......och det var dit jag ville
komma med allt det jag skrev nu........
*Som sagt, jag gjorde en beställning hos henne..
och idag så kom paketet med ...zinkasken....
två söta märken till kuddar(påstrykes)..
Så en liten bonus ..medaljen..tusen tack Anette..
allt är till förnöjsamhet...ska bara få till det där
med syeriet...kanske skulle varit med på syjuntan ikväll:)
*
...vacker...
*
... oxå vacker...
*


... kanske en liten paus under rönnen...
*

.....zink- asken i närbild:)....
(med utdragbar låda där man kan förvara tändsticksasken)
*

22 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad fina bilder - och de stryker man på det man vill? Häftigt!

LustochLängtan sa...

Vilken mysig zinkask är det att ha tändstickor i oxså? jätte bra att ha ute på altan bordet..vad fint du har med det lilla bordet och stolarna under trädet.Ha det så bra..Anita.hälsa Selma oxså!

Marie sa...

Jättefina saker.

Eva Agnes sa...

Hej Pia!
Att jag frågade dig om vänngåvan från Give Along beror på att jag inte har fått något. Även i dag var lådan tom. Men jag kommer ju ihåg att jag sett dina gåvor.
Fina saker du har köpt hos Anette. Verkligen trevlig zinkljusstake. Bilderna undrar jag vad de kostar. De är ju trevliga att stryka på.
Kramar Eva Agnes

LantlivsAnette sa...

Go kväll..ojj vad kul att du visar allt och skriver om mig !!!Du hade gärna fått vara med på vår syjunta..det är bara det att vi syr inget..fniss..vi fikar och skvallrar..men det är ju trevligt det med..vilka vackra foton du alltid har , gillar fotot du tagit under rönnen..vackra ute möbler och vilket vackert ljus det är på bilden...i morron får du se lite foton från juntan...Kram Anette

MODERN COUNTRY sa...

Næmenn Pia! Så flott den Sink-asken var! Helt unik og veldig dekorativ, og ikke minst vedlig praktisk! Passet kjempenydelig på ditt bord sammen med sinkpotta med blomster i!! Så koselig å sitte der ved bordet under trærne og kanskje nyte en deilig iste med frukt ved siden :) Ser det helt for meg. Korta var helt skjønne, elsker sånne motiver!!Putene kommer jo til å passe perfekt til alle de andre dekorasjonene :)Hvor mye kostet sink-asken forresten?
Lurer på å kjøpe en selv..Kram ;)

Anonym sa...

Jag undrar om det går att göra egna strykpå-bilder av gamla fotografier man gillar...

...Jo - visst går det. någon har ju gjort dina. Frågan är bara hur!

Hulda sa...

Først må jeg bare si at jeg har storkosa meg med bildene av Selma som bader i vannet. Hun er virkelig glad i en liten dukkert, ser jeg. :)

Nydelige ting du har kjøpt deg! Så flotte ting i sink. :) har også en slik medaljong, den har jeg hengende på en liten knagg under ei hylle. Så fint. :) den er også fin på en høy lysestake. Har også slike kort som du har fått deg.

Anonym sa...

Så skjønne ting du har fått tak i. de gamle bildene, er de til å sy på? Gleder meg til å se.....

♥Linda♥ sa...

Hej!
Jag går också i väntans tider...*skratt*. Jag har alltså beställt likadana strykapå bilder som du. Tyckte också att de var så fina! Rätt kul detta med blogg, att man kan göra som någon annan utan att känna sig härmig. Ingen vet ju iaf vem den andra är och inte lär samma gäster besöka samma hem heller. Kul! /Linda

Interiørhuset sa...

så mange nydelige bilder=) Du fikk masse flotte ting=)

Mia sa...

Nydelige ting du har bestilt og fått. Og så vakre bilder du har tatt av herligehetene (og blomsten). Kose deg videre i sommer og sol (og varme...)

MODERN COUNTRY sa...

Du Pia! Jeg lurt på hva butikken til Anette heter? Er det ikke Lantlif? Jeg lette iallefall etter den sinkasken på den siden men kunne ikke finne noen. Mulig jeg satt på feil side. Du kunne ikke gi meg videre beskjed?
Ha en fin dag gumman! Kram :)

LantlivsAnette sa...

Halloj igen ! Vad kul att du uppmärksammade mina vita undertallrikar..du kan inte ana vad dom var från början..
I början och mitten av 90-talet var det ju så populärt med guld saker...vi sålde då stora ljusfat i guld i butiken...vi kom på att dom är fina som undertallrikar..men så gick ju guldtiden över..och jag tänkte slänga mina fat som bara tog plats...men så kom jag på ideen att måla dom med högblank vit lackfärg...det blev jättebra och hållbart..dom ser ut som emalj eller porslin...en liten historia bara..när man har mer ideer än pengar..Lycka till med märkena..spännande att få se dom..Kram (du.. jag är ledig hela dan så jag kan blogga hur mycket som helst..ingen är hemma..bara Nisse)

LantlivsAnette sa...

Jaha nu är jag här igen..fniss..jag tänkte tipsa dig om Westie alliansens sida..gick på bildgalleriet..det var ett tag sen jag var där nämligen..och tänkte berätta att Nisse finns där på Nr 3...men då fick jag se Selma där !!!Tänk ..jag har sett de fotona förut ..men inte vetat att det är ni..jag visste ju inte om er då..Kul..kolla på Nisse där..kram

Stina sa...

Tack, vad söt du är. Alla dessa saker är verkligen jättefina.
Puss

n o r d i n g å r d e n sa...

Å så mycket vackert du beställt!! Just den där zinkasken gillar jag verkligen också!! Hon har mycket fint Anette.. men himmel vilken vacker plats du har i trädgården!! Som ett romantiskt paradis ju!! Jag har också ett litet runt bord med spetsduk men inte hälften så snyggt som det där var!!! Ett ställe att njuta på, ett ställe som sätter Guldkant på livet-skulle jag vilja säga.... Ha det gott med dina vackra ting i din vackra trädgård! Mari.

Signes Vind sa...

Så fina saker du köpt - måste genast kolla denna hemsida - zinkasken är verkligen läcker!

Husbilsresan sa...

Jättefina saker du köpt av anette....dom där "strykapå-märkena" gillar jag =)Och vilken fiffig ask/ljusstake. Viken mysig liten hörna du har under rönnen, och möblerna var jättefina också.
Ha det så gott!Kram!

Anonym sa...

Jättefina saker! Visst har du suddat till bilden med utemöbeln och duken?..lr är det jag som är suddig?!Jättefin bild var det i alla fall! :)

Anonym sa...

Hihi..det var ju bra att du råkade sätta tummen på linsen..för bilden ser snygg ut!..som om du skulle ha gjort nåt i photo shop lr nåt! :)

Anonym sa...

Vad härliga saker...helt i min smak.....den där zinkasken har jag också haft ögonn på ...kram