onsdag 13 juni 2007

Fick en ljuvligt rosa ......

...PION kvist...idag av min gulliga granne LISA......
Jag har ingen pion själv.... har tänkt väldigt
länge att jag skulle plantera en! Men det blir
liksom aldrig av...men idag när jag fick kvisten
med den otroligt söta blomman..... Så tror
jag det får bli en tur till handelsträdgården
snart och "införskaffa" en egen:) planta...
*

16 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Å så nydelig Pia! Så heldig du var som fikk en av din venn :) Det sitter mye omtanke bak en slik gave, og det blir man jo så varm i hjertet av :) Kjøpte meg noen på en sykletur i går, så artig at du viser pioner i dag.Har selv nettopp lagt ut et bilde med noen i en vase. Ha en god natt Pia! Kram :)

Anonym sa...

Oj, vilken underbar pion!..just de där rosa som doftar är ju helt underbara!..jag är som du...velar med att köpa varje år för jag har inte tålamod att vänta på att de ska växa upp och blomma..men d är klart ..om jag aldrig planterar nån så blir d ju ingen alls! :)..kan berätta att Lost vaar Tvärspännande! hihi..

Interiørhuset sa...

så vakker den var! det blir sikkert kjempe koslig å kunne ha slike hjemme hos seg selv.

Mia sa...

Pioner er bare nydelige og vel verdt å plante i hagen. Jeg har noen i hvitt og i rosa, og gleder meg veldig til de skal blomstre (de har store knopper nå, så det er vel ikke så lenge til).

Anonym sa...

Meget smuk, romantisk lyser op langt ind i sjælen. En god nabo du har

Eva Agnes sa...

Pioner är bara så underbara. Jag har fem plantor och funderar på att plantera dem på ett annat ställe. dvs flytta dem. Men så har jag hört att det ska man inte göra. Struntar nog i det.
Har man bara tålamod så blir ju pionerna enormt fina efter hand. Men det tar ett tag så vänta inte för länge nu med det inköpet.
Kramar Eva Agnes

LantlivsAnette sa...

Gooo morron ! Har just varit ute med Nisse på gården..passade på att rensa lite i rabatten..Nisse blev less så han gick upp på trappan och la sig i solen...Underbar pion du fått..dom är så fina..jag planterade pioner för 4 år sen och dom blommar bara lite grann..det tar som sagt flera år för en Pion att komma igång..Men det är härligt när man upptäcker att den blommar..Idag skiner solen här..skönt..det har varit mulet och regn nu i 2 dar...Kramar från mig och Nisse

LustochLängtan sa...

Hej! jag vet inte om du såg mitt svar om målning men jag tar det engång, till bordet är obehandlat ovanpå skivan, resten av möblerna har jag målat med snickerislip tycker att det funkar bra på mycket,lätt att måla med och man får det att se gammalt ut, visst är det vackert med pioner ska ta bild på mina.. dom börjar snart att blomma. Ha en bra dag och hälsa Selma Dino är här på lördag... :) Anita

Lavendel & Romantik sa...

MMMMMMMMMM älskar pioner skulle vilja ha massor vid stugan..Ha det så gott gumman ps.ska till Karlstad och titta på en båt i helgen så tänd solen åt mig Kram/Majsan

LantlivsAnette sa...

Ojj..inget roligt med en förkylning som inte vill ge sig...krya på dig...vila mycket..och bläddra lite i Franske Stemninger..kram kram

Hem och Lycka sa...

Å, det är så himla vackert med pion! kram!

Elzie sa...

Visst är dom underbara. Tog in två och satte på köksbordet förut. Ljuvligt.
Du Pia! Var har du fått tag i de där klämmorna som du hade och gjorde duktyngder av? Dom såg så mysiga och äldre ut.
Kram

hulukvarn sa...

Åh vad fin! jag ska också plantera pion i år...så himla fint!

Marie sa...

Klart du ska plantera en pion, dom är ju alldeles underbara. Luktar ljuvligt.

Ha en bra kväll.
Kram Marie

Signes Vind sa...

Älskar pioner. Har nu en bukett med tre olika sorter och färger varav en doftar ljuvligt.
Din bild är underbar.

Anonym sa...

Ja pioner är en underbart vacker blomma- Har två stycken självi cerise rosa. Sitter på jobbet och det är lugnt tänker kolla på alla dina länkar tänkte jag.
Ha en bra dag!