tisdag 6 februari 2007

Tuuuusen...


....hurra...............och....Ingen kan vara nere med en ballong! Källa: Nalle Puh

13 kommentarer:

Julie K sa...

Hei og grattis til tusen besøkere. Det er så roligt det der å se at man faktisk har besøk. Ang kommentarer så er veldig mange ganske sløve til det. Tror endel tycker det er litt skumt at lemna avtrykk faktisk.

Pia sa...

julie: Tack och DET ÄR jättekul att se resultat...nu skriver inte jag för andra så direkt , det är bara gott att skriva av sej... och skriva mer positiva saker än det är i verkligheten ibland.. det kanske du har rätt i att det är så det känns för besökarna..skumt...hmm ja..

Pernilla sa...

Nu ska jag tala om att jag har varit här också! Och så undrar jag hur man får till sån statistik som du har? (Kanske är det tävlingsinstinkten…) Men tack för att du är så flitig själv på att lämna kommentarer, det är jag jätteglad för. Och för att du skriver kul saker på din blogg. Trevlig kväll!

cleo sa...

Grattis! Vad kul!

Ninne sa...

Oi, tusen så raskt, gratulerer! Så har du en fin blogg også, da! : )

Pia sa...

pernilla: tack för de fina orden värmer i snön....statistiken gå in på susnet.se och bli medlemm...är inte så bra på att förklara hur (för det var min son som fixade det åt mej :)tycker det är kul och läsa andras bloggar, se lite vad andra gör och få tips...

Pia sa...

cleo och ninne: tack...

kreoline sa...

Grattis med 1000 besøkende, jeg skal bli flinkere å kommentere hos deg, må bare linke deg først. Ha en fin kveld Pia.

Pia sa...

kreoline: Tack själv och ha det så gott i tv soffan eller ja kanske datorstolen..:)

Agneta sa...

Tvungen att "titta in" igen. Har just bläddrat igenom tårtboken från bokbussen, jag lånade med den hem. Där fanns hur mycket smaskigt som helst, som inte ska ätas!!

Pia sa...

agneta: så gott du ska ha för dina ögon ikväll då :)

moster mjölgumpa sa...

Nu lämnar jag också mitt avtryck. Och så passar jag på att tacka för att du kommenterat på min blogg. För visst är det skoj att få kommentarer.
Jag skulle också vilja ha en sådan där räknare men kan inget om html.

Pia sa...

moster mjölgumpa: gud vad jag tycker det namnet är gulligt...kan se dej framför mej ,hihi utan att veta hur du ser ut...:)