torsdag 8 februari 2007

Temat är serverat på.....


........silverfat !!!! Idag har jag varit ganska effektiv och gjort en massa olika saker...denna "lediga" dag. På förmiddagen blev det först en liten promenad med Selma. Väl hemma blev det fart på mej, då städade, grejade, fixade , donade och till sist bakade jag en sockerkaka med vaniljkrämsfyllning. Min mamma och hennes väninnna skulle komma på eftermiddagsfika . Kakan blev inte serverad på silverfatet, men väl ett gammalt glasfat.
När gästerna försvunnit var det dax för stavgång med PREVIA gänget, vi brukar vara 12 st. Men denna gången hade förkylningarna däckat flera. Så summa summarum blev vi 4...Vi gick en rejäl runda , flåset var på topp...eller kanske ska säja, att mitt flås var och det ordentlig!!! Hem i full fart och lagade en liten måltid, för man blir väldigt hungrig efter en motionsrunda. Sen så...dax för det lilla roliga ........BLOGGANDET....full fart ska göra en hel del innan jag ska se på MEDIUM på tv4 ... Jo , höll på att glömma ...eftersom det är så för mycket snö ute nu , så blev temat självklart en...... snöboll ..... fast på silverfat var inte lika självklart men däremot ovanligt!!.. Gubbe och hund tittade på mej och tänkte (om nu hundar tänker:)..... nu har hon blivit skvatt galen...tar in snö och lägger på fat, fotograferar därefter.....näääe

11 kommentarer:

Julie K sa...

he he så stilig gjort, frosten på ett silverfat, jættebra : )

Pia sa...

julie: just det frost på fat:)

hulukvarn sa...

kul kul, vad duktig du är som är ute och flåsar...

Pia sa...

hulukvarn: jag tycker det själv oxå, när manistället kan sitta inne och blogga :)

Pialill sa...

Snyggt fotat. :-)

*Är det en banner till bloggen du tänker på..Alltså en däruppe, som en logga? Den gör man i Paint shop pro eller Photoshop...eller något annat "ritprogram".
Trevlig dag..
/P

Pia sa...

pialill: thank you och ha en bra dag själv...

For the love of country sa...

Vilken häftig idé! Hehe, kan tänka mig att hunden blev lite smått förvirrad, och mannen din. Men vad gör man inte för bloggen, hihhi! Trevlig helg!

Monica sa...

Hittade hit via pia, uppe i det blå- Trevlig blogg du har, men visst kan andra tycka man är lite halvgalen med allt vad det innebär *s*

Ha en trevlig helg!

Kaffebönan sa...

Ja du så där reagerar min man oxså, då jag far fram med kameran.. det kan vara det mest underliga stileben :-)
Stavgång är bra, har prövat det ett par gånger..
Ha de fint o go kväll med myspys.. kanske blir det Let´s Dance?
Tjiddevippsen

Moi sa...

Hmmm Känner igen reaktionen. Min man brukar också undra varför jag fotar så mycket. Men jag tycker det är skoj, och ibland kan det bli riktigt fina bilder och dem kan man ju använda till mycket. Mitt vanligaste foto objekt är nog vår minsting på 5 år, men också hunden vår. Jag hittar också flera bloggar med många vackra bilder.

Ninne sa...

Kreativt : )
Forøvrig er jeg HELT enig i at Westievalper er uimotståelige vakre nydelige søte skjønne herlige skapninger!