torsdag 4 april 2013

Å vad ska jag skriva om...

... idag tro???? Jag har ingen aning ...men skriver väl lite ändå;)  Förra inlägget var påskinspirerat..Idag är nästan hela påsken borta hos oss.. nåja, några fjädrar och lite ris finns kvar samt utblommade påskliljor m.m. de ska för övrig få flytta ut  i trädgården i nåt hörn... (lökarna alltså;)  Tjaa vad mera då.. Jo, jag köpte min mesta och största favorttidning igår... JDL Magasinet.. DEN är min absoluta favorit... och jag blir aldrig besviken på något i den tidning tror ja...Å inte igår heller.. Får endorfinkickar.. OM man nu kan få det av ett magasin förstås;)




Får en enorm lust till att ändra och göra OM...nu är det väl inte alltid så lätt att göra OM här hemma... meeeen då får man gå på det där lilla lilla man har..dvs... det blev nytt under glasklockan;)... Skämtåsido..  lite i det där ligger det väl ändå ;)..  Bilderna är från INSTAGRAM och är väl inte de bästa förstås!.




Förresten såå jobbar hjärnkontoret för fullt nu;) 
Pyssel, pyssel och nu är det våren och utepyssel som 
står för "dörren"! Jag har fått till några smågrejer..men det mesta ligger i startgroparna...kan man väl säga..  Någonting som ska likna solskydd för blommorna i fönstret, har jag gjort ett prov av.. På bilden så syns det lite grann.. och det är en gammal tavelram från gömmorna som jag skulle ha till nånting som jag glömt bort vad det var nu;) Svartmålad var den och ja kanske inte de andra  kommer bli svarta utan  det får nog bli vitt eller ljust grått..   Sååå spände jag lite spetstyg i ramen ( häftapparat...men små nubb är nog ett bättre alternativ!) och så var det just inget mer att göra.. jo ett band som limmades över häftklamrarna/nubben baktill för att det ska bli fint utifrån oxå.  Det var ETT vårpyssel... sen är det traskronor i olika färger samt vitt, som ligger i korgen och som jag gör lite då och då när jag sitter ute i solväggen;)))

*

 Vad det blir sen .. kommer jag förstås att så småningom att visa..*blink*blink*... säkert nåt som passar ute i min lilla trädgård men det mesta "tar " jag dock med mej till den lilla butiken som jag hyr en liten plats i... Där har jag förörvrig varit hela dagen idag och "jobbat" ideellt som det heter.. lite kul faktiskt  och givande.. man träffar mycket folk och trevliga såna oxå;).. Nu har jag skrivit och "pratat" av mej en hel del ser ja...!.. Inte svårt alls..  ha de gött och på återseende..

 []...Pia